Serverhosting

 

Grundtanken är att ni som kund skall slippa lägga egna resurser på IT. Varken personal, tid, lokaler, el eller annat. Ni får, med hostade servers, en fast kostnad per månad för Er serverdrift. Ni behöver inte tänka på Era servrars säkerhet (backup, intrång, övervakning etc), allt sköts av oss.

En Virtuell servermiljö är bra för miljön och skapar stora möjligheter att skala serverdriften upp eller ner efter behov jämfört med en traditionell serverpark med flera olika maskiner.
Ett företag idag med vanliga krav på sin IT drift använder ett antal servrar för att hantera fillagring, intranät, HR system och i vissa fall sin maildrift och CRM. Dessa funktioner kräver ett antal olika servrar för att fungera och ställer stora krav på säkerhet och tillgänglighet.
Genom att använda en virtuell hostad server-lösning upplever användaren på företaget ingen skillnad i sitt dagliga arbete utan prestanda och säkerhet är starkt definierad i tydliga Service Level Agreements (SLA).

När vi offererar en virtuell hostad server-lösning till Er tittar vi på vilka behov ni har just för stunden och anpassar servern efter detta. Förändras Era behov och ni behöver mer eller mindre processorkraft, mer eller mindre RAM, då kan vi ändra detta omedelbart både upp och ned i prestanda. Lösningen från Tre G är extremt flexibelt!
Vi anpassar Er virtuella, hostade, serverlösning så att den passar just Er. Vi genomför en noggrann inventering av våra kunders nuvarande licenser för att sedan hitta den optimala licensmodellen både kostnadsmässigt och funktionsmässigt. Detta gäller såväl Microsoft-licenser som licenser från andra leverantörer knutna till Era servrar.

 

E-Post

Nu lanserar vi tjänsten Hosted E-Mail som bygger på en Microsoft Exchange kompatibel plattform. Tjänsten är en kostnadseffektiv och flexibel kommunikationslösning som är designad för att hjälpa företag med att komma åt information och samarbeta oavsett var dom befinner sig. Med Hosted E-mail får ni tillgång till en professionell och säker e-postlösning som inkluderar bland annat delade mappar, kontakter och kalendrar.

Delad kalender, Maillinglistor, Webmail, Chat, Resursbokning
Pc/Mac, Android/Ios/Blackberry/Active Sync mm.
25GB Lagring per konto
Från 895:- per år

 

Office 365

office365

Ett eget Office som alltid finns till hands!

Med tillgång till Office på enheterna kan alla på företaget vara produktiva var de än arbetar. Dessutom kan varje person anpassa Office-inställningarna efter sitt arbetssätt.
Tillförlitlig åtkomst till program och dokument i molnet. Du behöver bara logga in för att nå dina dokument på SkyDrive Pro.
Dina personliga inställningar följer med dig överallt. Gå direkt till den sida du senast arbetade med eller slå upp något i din ordlista, oavsett vilken enhet du använder.
Strömma Office till valfri Internetansluten dator. När du inte sitter vid skrivbordet kan du strömma fullständiga versioner av Office-program med Office på begäran.
Upplev Office på din PC, Mac, Windows-surfplatta och andra enheter.