Vi utför nu miljömärkta reparationer av
Mobiltelefoner/Surfplattor

Vi erbjuder även reparationer av mobiltelefoner och surfplattor
via vår lokala samt miljömärkta servicepartner Redivivius serviceverkstad i Västerås som du kan läsa mer om nedan.
Samtliga reparationer sker i en skyddad miljö med hög kvalité och detta
endast med originaldelar.

Observera att prislistan är ex moms.

Som kund erbjuds du effektiv service med möjlighet till dialog direkt
med serviceverkstan om ärenedet innan ett ärende skapas i vårt system
och reparationen utförs.

 

Du blir som kund meddelad om status på din reparation via sms eller mejl,
direkt från vårt ärendesystem om så önskas.

Ni är välkomna med era frågor på info@redivivus.se, ni bokar reparationen
på bokaservice@treg.se.

All information hanteras enligt sekretesslagen för er trygghet, vi lämnar
självklart 3 månaders garanti på samtliga reparationer.

Var vänlig att använda vår felsökningsguide för att definiera
problematiken på din enhet.

Redivivus erbjuder företag, föreningar, organisationer samt myndigheter det absolut mest miljövänliga alternativ som idag erbjuds i Sverige gällande frågor kring all elektronik som används inom verksamheten. Genom ett nära samarbete och öppen dialog erbjuder vi kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar efter era behov som allt oftast kan tillgodoses med betydligt mindre medel och med samma hållbarhet som nya produkter. Vi kan erbjuda en helhetslösning med en egen kontaktperson/tekniker för all typ av service och reparationer.

Klimatsmart

Redivivus har sedan december 2016 varit en del av Klimatsmart.se som är en plattform för företag med fokus på att reducera vår miljöpåverkan. Denna plattform förser oss med den kontaktnät av liktänkande organisationer med samma mål. Där utbyte av innovativa idéer och tillvägagångsätt blir huvudämne, vi är en stolt Klimatsmart-verksamhet och ser oss att finnas inom nätverket i många år framöver.

Miljönärvänligt

Sedan november 2015 är Redivivus en Miljönärvänlig verksamhet. Miljönärprojektet genomförs tillsammans med Vafab Miljö. De verksamheter som ingår inom Miljönärvänlig är verksamheter som renoverar och reparerar produkter med återanvändning som mål. Detta är en väldigt härlig blandning av verksamheter, stora som små.

Sims

Sims är en av de ledande företagen inom elektronisk återvinning som Redivivus under 2017 har inlett ett samarbete med. Där en del av Redivivus eget avfall hanteras på ett korrekt sätt samtidigt som vi under 2018 kommer att fungera som en mellanstation mellan återbruket och återvinningscentralen där vi ska göra vårt bästa att reparera de elektroniska enheter som har en chans till ett nytt liv.

Förbundet Agenda 21

Redivivus är numera en del av Agenda 21 i Mälardalen. Förbundet är en regional mötesplats för över 70 medlemmar från både offentligt, privat och ideella organisationer. Förbundets roll är att vara pådrivande, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Redivivus bidrar med en hållbar elektronisk återanvändning inom nätverket.