Nätverket är stommen i ditt företag, här nedan ser du vilka märken vi jobbar med och varför vi gör det.

Brandväggar

Sophos

Sophos vet att lösningen på komplexa problem inte är mer komplexitet. De vet att enkel säkerhet är bättre säkerhet.

  • Enkelt att använda. implementera och managera
  • Integrerad och komplett säkerhet – väx lösningen i takt med företagets behov
  • Synkroniserad säkerhet – nätverkssäkerhet och klientsäkerhet som kommunicerar
  • Teknik i framkant. Först med att erbjuda skydd mot hot som Cryptolocker etc.
Wifi och accesspunkter

Ruckus - marknadens överlägset bästa WiFi!

För dig som prioriterar kontinuerlig prestanda och stabil länk är Ruckus trådlösa produkter ett måste. Ruckus unika patent BeamFlex som andra stora aktörer försöker emulera är framtagen för att leverera så hög signal som möjligt till alla anslutna enheter och samtidigt undvika störningar. Störningar finns i många former och den vanligaste är andra WiFi nät och den inbyggda billiga elektroniken i dom trådlösa sändarna som kan läcka ut som störningar.

Traditionella accesspunkter har rundstrålande 360 gradiga antenner för att täcka så mycket yta som möjligt åt alla håll vilket låter bra i teorin men är ett stort resursslöseri i praktiken. En rundstrålande antenn skickar lika mycket signal mot klienten som den skickar åt andra hållet och det är en föråldrad teknik i jämförelse med Ruckus BeamFlex som har inbyggd intelligens som vet var varje klient befinner sig i förhållande till accesspunkten.

Under skalet finns multipla och individuellt riktade antennelement som vet exakt vart WiFi enheten befinner sig, vinkel på inbyggda antennerna i förhållande till accesspunkten för att då kunna rikta maximal styrka på just det antennelementet som är optimalt för just den enheten. Resultatet gör att en accesspunkt kan hantera fler klienter, täcka större områden med bättre hastighet med bibehållen prestanda. I en miljö med multipla accesspunkter används en molnbaserad kontroller för att lastbalansera mellan accesspunkter och styra vilka kanaler som är bäst lämpade att använda i den miljön.

Se gärna denna film om BeamFlex teknologin från Ruckus