E-Post – Hosted Exchange

Med vår Exchange lösning betalar du ett fast pris per användare och då ingår marknadsledande spam och antivirus skydd. Vi har till och med tagit skyddet ett steg längre då alla våra mailboxar skyddas av Sandboxing teknologi från Sophos. Det innebär att alla okända filer kontrolleras i ett flertal virtuella maskiner där dom öppnas och kontrolleras noga innan dom flaggas som godkända för slutanvändaren.

Med vår Exchange lösning behöver du själv ingen IT-kunskap då ni har full support och stöd från våra tekniker.

Samarbete mellan kollegor är smidigt i Exchange genom ett flertal funktioner såsom delade kalendrar, mappar, adressböcker, uppgifter. Att boka ett möte och se om kollegorna är lediga sker i realtid. Smidig frånvarohanterare för att låta kollegor få reda på att ni är lediga och samtidigt kunna ha ett annat besked för externa kontakter.

I en Exchange lösning är alla enheter alltid speglade så det som sker på en enhet uppdateras direkt på alla andra enheter. Du behöver aldrig oroa dig över att ha missat ett mail eller en del av dialogen bara för att du inte har med dig din huvudenhet. Din mobiltelefon har allt med sig när du är mobil.

Säkerheten är viktig för oss och vi gör dagliga backupper på din mail och våra servrar ligger i ett lastbalanserat kluster vilket betyder att din e-post alltid är tillgänglig dygnet runt, året runt.

Våra abonnemang har vi förenklat mot många andra aktörer. Allt ingår från start och vår standard postlåda har en storlek på 25GB för att ge dig ett bekymmersfritt e-postande. Vi har även en mindre postlåda på 5GB för dig som inte har så stort behov men vill ha alla möjligheter och funktioner!

Som tilläggstjänst kan ni lägga till en Outlook licens eller öka storleken på er postlåda.
Priser från 595:- per år

Kom åt din e-post ifrån alla enheter

Outlook på webben (kallades tidigare Outlook Web App eller Outlook Web Access) är en webbläsarbaserad e-postklient. Outlook på webben kan du använda Microsoft Exchange Server-postlåda från nästan alla webbläsare.

Office 365

Office 365 är en prenumerationstjänst som ser till att du alltid har de senaste verktygen från Microsoft. Det finns Office 365-abonnemang för hemanvändning och personlig användning, samt för små och medelstora företag, stora företag, skolor och ideella föreningar. Se mer på Microsoft Office 365 hemsida för abonnemang & priser Office 365. Genom att prenumerera på dom verktyg du behöver har du alltid senaste versionen tillgänglig och uppdaterad. I vissa abonnemang ingår lokala program att installera på en eller flera enheter. Ett flertal verktyg finns det separata prenumerationer på såsom OneDrive, Skype, SharePoint, Teams, Visio, Yammer med flera…

Ha din arbetsplats i molnet

Grundtanken är att ni som kund skall slippa lägga egna resurser på IT. Varken personal, tid, lokaler, el eller annat. Ni får, med hostade servers, en fast kostnad per månad för er serverdrift. Ni behöver inte tänka på era servrars säkerhet (backup, intrång, övervakning etc), allt sköts av oss.
En Virtuell servermiljö är bra för miljön och skapar stora möjligheter att skala serverdriften upp eller ner efter behov jämfört med en traditionell serverpark med flera olika maskiner.

Ett företag idag med vanliga krav på sin IT drift använder ett antal servrar för att hantera fillagring, intranät, HR system och i vissa fall sin maildrift och CRM. Dessa funktioner kräver ett antal olika servrar för att fungera och ställer stora krav på säkerhet och tillgänglighet.
Genom att använda en virtuell hostad server-lösning upplever användaren på företaget ingen skillnad i sitt dagliga arbete utan prestanda och säkerhet är starkt definierad i tydliga Service Level Agreements (SLA).

När vi offererar en virtuell hostad server-lösning till Er tittar vi på vilka behov ni har just för stunden och anpassar servern efter detta. Förändras era behov och ni behöver mer eller mindre processorkraft, mer eller mindre RAM, då kan vi ändra detta omedelbart både upp och ned i prestanda. Lösningen från Tre G är extremt flexibelt!

Vi anpassar Er virtuella, hostade, serverlösning så att den passar just Er. Vi genomför en noggrann inventering av våra kunders nuvarande licenser för att sedan hitta den optimala licensmodellen både kostnadsmässigt och funktionsmässigt. Detta gäller såväl Microsoft-licenser som licenser från andra leverantörer knutna till Era servrar.